Snabba och enkla tips för att sätta igång kroppen

Vi rivstartar bloggen med lite snabba och effektiva tips!

Man behöver inte göra några större förändringar på jobbet för att kroppen ska bli glad, utan det räcker med att ta sig ut på en liten promenad på lunchen, cykla till jobbet om man kan, ta trapporna istället för hissen och se alltid till att ta dig en extra sväng när tillfälle ges. Parkera din bil långt bort från entrén, promenera till mataffären istället för att ta bilen, var med barnen och lek istället för att bara sitta stilla och iaktta dem med mera, med mera.

När du väl har fått upp ögonen för hur smidigt man kan ändra sitt beteendemönster när det kommer till att röra på sig så kommer du att tänka att det är underligt att du inte gjort dessa förändringar tidigare, det kan jag lova dig!

Kanske känner du igen dig och tycker precis som jag? Är det så att du har möjligheter att röra på dig under dagen men struntar i det av lathet så är det kanske dags nu att göra en förändring? Ju mer du rör sig i vardagen, desto mer kommer din kropp att tacka dig!

promenera mera

Gymträning och kosttillskott

Att träna på gym är inte bara för stora bodybuilders. Det är faktiskt väldigt hälsosamt för hjärta, lungor, hjärna med mera.

Att dessutom ta ett kosttillskott kommer maximera din tid på gymmet! Vi kan rekommendera Aldrig Vila BCAA vilket är just ett BCAA kosttillskott som främjar muskeltillväxt.

Med ett kosttillskott blir du även mer ”taggad” då du investerat pengar i din träning.

Här gärna av er med synpunkter eller kommentarer!